Børnecirkus har fået ny lirekasse

Cirkus Flik Flak

Cirkus Flik Flak er et børnecirkus i Odense. I mange år har de brugt en lirekasse i forestillingen, men cirkusdirektør Tommy Hardam ville gerne have en anden, lidt større, halvautomatisk, der kunne holde mange forskellige melodier og spille deres særlige kendingsmelodi.

Valget faldt på en Hofbauer 37 med Watterott system, tromme og xylofon. Den blev leveret fra tyske Hofbauer og er nu med, når Cirkus Flik Flak undeholder med en lille gøglerforestilling ved H. C. Andersen Julemarkedet i Odense, de første to weekender i december. Her er der gang i jonglering, et-hjulede cykler, trylleri og diabolo.

Meldt ind i Nordiske Lirekassevenner

Cirkusdirektør Tommy Hardam har meldt sig ind i Nordiske Lirekassevenner. Nordiske Lirekassevenner byder Tommy Hardam velkommen. Dejligt at se ungdom og børn med interesse for lirekasser dreje svinget.

Tommy Hardam, Cirkus Flik Flak
Cirkusdirektør, Tommy Hardam, Cirkus Flik Flak